Servicii Electricieni Bucuresti

Exemplificam o serie de servicii pentru care puteti apela la un electrician autorizat ce activeaza in cadrul societatii noastre. Electricienii nostrii au o bogata experienta in domeniul instalatiilor electrice fiind capabili sa intervina prompt si sigur in urma tuturor solicitarilor dvs. Asiguram servicii la cele mai inalte standarte din domeniu pentru lucrari granatate din punct de vedere al executiei.

Apeleaza cu incredere la serviciile noastre pentru orice interventie asupra instalatiilor electrice.

Efectuam orice tip de interventie la instalatia electrica. Montaj, instalare, reparatii de orice fel. Proiectam si refacem instalatia electrica din apartamente si case.

Lucram cu personal calificat, electricieni autorizati ANRE pentru implementarea celor mai noi solutii tehnice la nivelul unei instalatii electrice. 

Asiguram servicii profesionale pentru toate sectoarele din Bucuresti si o mare parte din judetul Ilfov. Pentru oferta de pret va rugam sa intrati in contact cu noi la numarul nostru de telefon sau pe WhatsApp.

servicii electrician

SERVICII ELECTRICAN BUCURESTI

INSTALATII ELECTRICE

Asiguram reparatii instalatii electrice si mentenanta. Interventii rapide electricieni Bucuresti si Ilfov.

SISTEME DE PROTECTIE

Montam sisteme de protectie impotriva electrocutarii sau impotriva supratensiunii.

MONTAJ ELECTRICE

Daca ai de montat intrerupatoare sau prize sau ai de realizat orice fel de traseu electric.

Montaj – inlocuire tablou electric

Montam toate tipurile de panouri electrice. Servicii de instalare tablou electric pentru apartamente, vile, birouri si spatii comerciale.

Electricianul te poate scapa de multa bataie de cap, ba chiar si de cheltuieli inutile. El poate verifica daca tabloul electric are sau nu nevoie de reparatii.

Daca este nevoie de reparatii, electricianul te poate indruma corespunzator catre magazinele de unde poti sa cumperi ce este necesar pentru reparatia tabloului electric, se poate ocupa el insusi de aceasta.

Tablourile electrice vechi se pot inlocui cu unele noi ce au sigurante automate in caz de supratensiune sau scurtcircuit.

TABLOU ELECTRIC

Montaj corpuri de iluminat

Asiguram montaj profesional pentru toata gama de corpuri de iluminat. Apeleaza la un electrician cu experienta pentru montajul corpurilor de iluminat.

Montajul corpurilor de iluminat poate fi:

Montajul incastrat este potrivit pentru plafoanele din panouri modulare, tavane casetate sau metalice, pentru plafoanele false si chiar pentru diverse corpuri de mobilier. Acest tip de montaj este specific corpurilor de iluminat de tip spot. 

Montajul suspendat presupune instalarea corpurilor de iluminat fie prin suspendare de tija metalica cu care sunt prevazute, fie prin fixarea directa in tavan sau in perete. Aceste sisteme sunt folosite atat pentru iluminarea zonelor de lucru, cat si pentru iluminatul ambiental.

Montajul aparent este caracteristic corpurilor de iluminat de tip plafoniera sau celor de perete.

electrician anre