AcasăblogAplicatia Hidroelectrica a fost lansata - iHidro App

Aplicatia Hidroelectrica a fost lansata – iHidro App

Aplicatia Hidroelectrica este tot mai aproape de lansare iar conform cu ultimele date se preconizeaza undeva la inceputul lunii octombrie 2023 sa avem in sfarsit o aplicatie de la Hidroelectrica.

Dupa ce a fost in faza de testare si analiza, aplicatia Hidroelectrica este gata sa fie lansata intrucat toate testele si corelarea de date din baza de date a companie se pare ca a fost implementata in aplicatie.

Aplicatia Hidroelectrica va fi disponibila pentru sistemul Android si IOS astfel clientii Hidroelectrica vor avea acces gratuit la aplicatie si o pot folosi pentru a gestiona mai rapid contractul cu cei de la Hidroelectrica.

Aplicatia Hidroelectrica pentru Android si IOS

Asa cum am enuntat in paragraful anterior aplicatia va fi disponibila in Magazin Play sau App Store gratuit pentru toti clientii companiei.

Cum sa instalezi aplicatia Hidroelectrica

  1. Descarca aplicatia Hidroelectrica – iHidro din Magazin Play android sau APP store IOS;
  2. Instaleaza aplicatia Hidroelectrica pe dispozitivul tau mobil;
  3. Acceseaza aplicatia cu datele de logare din contul tau – Creaza cont online.

Ce poti face cu aplicatia Hidroelectrica

Desigur ca orice aplicatie mobila, aceasta aplicatie dezvoltata de cei de la Hidroelectrica are drept scop usurarea anumitor lucruri in relatia cu furnizorul dupa cum urmeaza:

  • poti sa transmiti un index la Hidreoelectrica;
  • ai acces rapid la facturi, istoric facturi si plati facturi curente;
  • Gestionezi usor locuri de consum;
  • Ai la indemana date despre contul tau de client Hidroelectrica si contracte in desfasurare;
  • Iti ofera posibilitate de contact Hidroelectrica;
  • Alte optiuni in aplicatia Hidroelectrica.

Aplicatia iHidro – Hidroelectrica beneficiaza in mod normal de update in conformitate cu versiunile Android sau IOS si este recomandat sa se aplice update-uri regulare.

Dupa lansarea aplicatiei Hidroelectrica pot aparea anumite erori de functionare insa cu viitoare update-uri se pot rezolva si elimina astfel incat sa folosesti usor si fara erori de autentificare sau trimitere index, aplicatia Hidroelectrica.

Clar va recomandam instalarea si utilizarea acestei aplicatii daca sunteti client Hidroelectrica. Pana la data lansarii oficiale urmarim comunicatele din partea companiei Hidroelectrica.

Hidroelectrica are aproximativ 500.000 de locuri de consum iar o mare parte din clientii actuali au migrat la compania de stat de la alti furnizor.

Ai nevoie de electrician autorizat ANRE ?

Intra in contact cu echipa noastra de electricienti autorizati ANRE pentru lucrari complexe sau lucrari ce necesita expertiza tehnica de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Te mai poate interesa

Cate panouri fotovoltaice sunt necesare pentru o casa

Cate panouri fotovoltaice sunt necesare pentru o casa astfel incat sa devii 100% independent de consumul de...